Stärk ditt team med vinteraktiviteter

Stärk ditt team med vinteraktiviteter

Det finns många olika sätt och aktiviteter som lämpar sig utmärkt om du vill stärka bandet mellan kollegorna. Inte bara konferens nära Stockholm eller annan vald plats, är ett bra val för inspirerande tid utanför kontorets väggar. För att ditt team ska hålla sig motiverade och även fokusera bättre kan det ibland också vara bra att boka in en härlig bensträckare i naturen eller en något längre utflykt som ger ett skönt avbrott i vardagen. Vi listar några spännande vinteraktiviteter som hjälper dig att hålla teamet motiverade och på fötterna.

 

Vandring – passar samtliga medverkande

En aktivitet som passar samtliga individer är vandring i olika former. Beroende på hur mycket tid ni har att undvara och även hur många som ska hänga med så kommer du ha mängder av olika val. Vill du ha en längre utflykt kan du kika på om du kan hitta en vandringsled i närheten som ger en mer gedigen upplevelse. 

Men om du endast vill dra med dina kollegor ut på en bensträckare under lunchen, så kanske du istället kan hitta en mysig park i närheten. Vandring eller promenader är någonting som kan genomföras året om och faller inom samtligas budget. För längre vandringsturer kommer det vara ett utmärkt tillfälle att ta med lite härlig matsäck och kaffe att äta under turen. Låter det som en mysig aktivitet?

Skidor – upptäck helt nya skidspår

Att åka skidor är verkligen en härlig upplevelse och särskilt roligt att testa på för dina kollegor som aldrig tidigare har testat detta. Här finns det flera olika typer av skidåkning som ni kan välja. Antingen längdskidor i ett spår i närheten av företaget eller kanske en skidresa om ni vill vara borta en längre stund.