Vinterns vackra isbanor

Tips för framgångsrika möten

Det lönar sig alltid att planera i god tid och därför använder vi det som en ursäkt att få skriva om några romantiska isbanor som du och din partner kan besöka i vinter. Ett solklart (och iskallt) val är Kungsträdgårdens vackra isbana i Stockholm. Den är så otroligt vackert pyntad med ljusslingor att det bara är ett måste om ni ska åka in till storstan för att handla inför julen. Tusentals familjer kommer till Kungsträdgårdens isbana varje år för att njuta av en speciell dag tillsammans och även par som tycker om att åka skridskor tillsammans. Det är en stor isbana med god plats för alla som vill flyga fram över isen och efteråt kan man värma sig med en god kopp choklad.

På tal om julhandeln så finns det också ett Winter Wonderland i London om ni ska åka dit för att shoppa julklappar. Det är Hyde Park som varje år förvandlas till ett helt magiskt och oemotståndligt julparadis varje år. Där finner ni Londons största julmarknad, tomteland, en helt fantastisk isbana, restauranger, temabarer och you name it. Ät bara inte så mycket godis att ni får förstoppning. Vi rekommenderar att ni skriver upp det på er bucketlist för det är verkligen ett oförglömligt minne för oss isälskare.

Om ni befinner er söderut har även Liseberg en isbana som är vackert upplyst inför julen. Det finns ingen gräns i ålder eller längd, utan barn och vuxna i alla åldrar får åka skridskor där från morgon till kväll om de så önskar. Där förekommer det också isshower som är häftiga att se på.